+32 3 776 27 17

Over ons

ONS VERHAAL

ONS VERHAAL

Bij ons kan u terecht voor werkelijk alles wat u voor de fiets nodig hebt gaande van onderdelen, accessoires, kledij, fietsendragers,… Ook geven wij een goede service na verkoop. Alle herstellingen worden altijd in eigen atelier hersteld door Bart en Tony. Fietsen doe je voor te ontspannen en daarom vind je bij Re.Si Bike enkel kwaliteitsvolle fietsen waar wij ten volle achterstaan. Ondanks deze kwaliteit vind je je droomfiets naar ieders budget. Cannondale, Flyer, Strömer, Sparta, Batavus, Oxford, Norta, Giant, Loekie. Het zijn allemaal merken met hun gekende kwaliteit. Wij werken in onze verkoop enkel met merken die garanderen dat ook voor jouw fiets nog onderdelen beschikbaar heeft zelfs 10 jaar na aankoop. Wat zeer belangrijk is voor de e-bike’s. Wij zijn heel vooruitstrevend in e-bike’s zowel klassieke, sportieve e-bike’s als high speed bike’s. Bij ons kan je naar hartelust komen testen en wij staan onze klanten graag te woord in het geven van advies.

Voor de mountainbike en koersfiets beschikken wij een geavanceerd meettoestel, zodat jouw droomfiets ook de juiste maat heeft.

Bij Re.Si Bike zijn wij gepassioneerd en gebeten door de fiets. Hetgeen nodig is in onze sector, die elke dag veranderd en die alsook een groene toekomst heeft. De totale fietsbeleving is de laatste jaren veel veranderd, het is niet enkel een vervoersmiddel, het is ook een levensstijl om onze planeet fiets voor fiets groener te maken.

OUR TEAM

ONS TEAM

No item found

TESTIMONIAL

Tevreden Klanten

No item found

Login

Lost your password?